Home  
  Ambassador  
  CH Management is hiervoor actief in diverse hoedanigheden ten behoeve van diverse ondernemingen en organisaties in Nederland.

Dit uit zich bijv. in het verzorgen van commerciŽle activiteiten in het segment wat met noemt High Level Selling. Dit houdt o.a. in het verzorgen van entrees op (top)niveau, zowel formeel als informeel. Ook wordt er door CH Management voor deze onderneming een zgn High Level Selling Unit of Corperate Relations Unit gevormd uit het beschikbaar personeel. Indien niet binnen de onderneming aanwezig wordt er in overleg een topper aangetrokken in nauwe samenwerking met een recruitment bureau.

In een wat andere vorm kan er sprake zijn van het oprichten van een Raad van Advies in een onderneming. Dit geeft ook kleinere ondernemingen meer gezicht. De samenstelling kan bestaan uit bijv. een voor de onderneming cruciale leverancier, een grote klant of potentiŽle klant waarbij naast input van wensen en/of product c.q. dienstenvernieuwingen of uitbreidingen ook direct omzet gegenereerd kan worden. De betrokkenheid met Uw onderneming wordt enorm vergroot.
Doordat CH Management samen met u deze Raad van Advies samenstelt en de juiste personen dan weer op eigen titel benadert, zal uw afbreukrisico tot een minimum beperkt blijven.

Verder actief als professioneel gastheer voor het begeleiden van ontvangsten van nationale- en internationale delegaties en de algehele organisatie en coŲrdinatie van het bezoek c.q. ontvangst.

CH Management is als dagvoorzitter en discussieleider regelmatig actief.

De vitamine R zit hem in de onafhankelijkheid en dus in het algemeen geen bedreiging voor welke partij dan ook. De uitstraling dat ik onafhankelijk en objectief ben in dit soort business geeft meer informatie en een betere entree voor de eigen medewerkers.

Daarnaast zal ik aan iedere relatie objectief mijn inzicht geven zodat hij over de juiste informatie beschikt waarop hij haar of zijn besluit kan nemen. Of het nu een nieuwe of bestaande relatie is de wijze van werken wekt snel vertrouwen op en leidt vaak tot het voor uw onderneming gewenste en beoogde resultaat.
©2016