Home  
  Bemiddeling in fusies en overnames  
  Overname bemiddeling cq matchmaking van diverse soorten ICT bedrijven (hardware, software, diensten. Laatste successen meerdere aannemingsbedrijven en een aantal it detacheringbedrijven, bouwondernemingen en installatiebedrijf.

Ervaring gedurende ruim 9 jaar fulltime met daarnaast meer dan 30 jaar parttime. Een onderscheidend selling point is o.a: geen enkele binding met welke financiŽle instellingen, juristen, notarissen, accountants etc. dan ook maar werk desgewenst wel met hen samen. Het voordeel hiervan is het niet gebukt gaan onder het juk van welke koepel of brancheorganisatie dan ook met de daaraan verbonden gedragsregels, regelgeving en zgn. erecodes. Mede daardoor kan er door CH Management een optimaal resultaat behaald worden waarbij het oog voor de sociale maatschappelijke verantwoordelijkheid van alle betrokkenen niet uit het oog verloren gaat!

Proces
Bij iedere opdracht wordt in maatwerk een traject bepaald waarbij de wensen van de opdrachtgever worden opgenomen. Een globaal idee van een dergelijk traject is via info@heystek.org aan te vragen.

Met gepaste trots kunnen we constateren dat 95% van de opdrachten tot succes hebben geleid.

©2016