Home  
  Historie  
  De eerste jaren van het beroepsmatige leven stonden allen in het teken van administratieve jobs. Via een accountantskantoor, een scholengemeenschap terechtgekomen bij een diversiteit aan ondernemingen in de doe-het-zelf sector, waarbij er filialen over het gehele land gevestigd waren. Hier was ik aangesteld als directeur van het filiaalbedrijf alsmede controller van een aantal middenstandszaken en een groothandel in wandbekledingproducten. Tijdens deze periode de toen gebruikelijke administratieve opleidingen gevolgd.

In 1971 de IT loopbaan begonnen bij NCR en na een paar jaar vervolgt bij IEA/ADP (computerservices).
In 1976 overstap gedaan als commercieel medewerker bij Kraan Bouwcomputing. Kraan Bouwcomputing hield zich bezig met produceren en verhuren van (bouw)software, daarnaast consultancy op deze producten maar eveneens bouwkundige adviezen, huisvestingadviezen, investeringsramingen, calculaties, tekenwerk, onderhoud etc. en tenslotte verkoop van hardware (IBM, HP, Compaq etc) en supplies. In 1979 mijn carrièrestap gemaakt als commercieel directeur en de onderneming vervolgens uitgebouwd van 25 naar 230 man met een totaal omzet van ca 65 miljoen gulden (30 miljoen Euro). Eind 1996 de onderneming met een paar collega’s gekocht en vervolgens medio 1998 verkocht aan Baan/Simac.


Vanaf 1999 gevestigd als zelfstandig adviseur en interim-manager met daarbij hoofdzakelijk activiteiten op het gebied van bemiddeling bij overname en fusie van ondernemingen van diverse omvang en in diverse branches met als specialisatie Bouw en ICT, alsmede in het bemiddelen van financieringen en participaties.

Daarnaast het onderhouden of bouwen van gestructureerde relatie netwerken alsmede het opzetten en uitbouwen van (commerciële) organisaties.
Tevens als adviseur van diverse directies waarbij met enige trots gezegd kan worden dat van het merendeel de gewenste doestellingen behaald zijn. Sterker nog zeer succesvol zijn geworden. Mede initiatiefnemer van Pro4all een internetonderneming hetgeen staat voor optimalisatie en communicatie van projectorganisaties. Initiatiefnemer, oprichter en bestuurslid van de ICT business netwerkorganisatie tw de vereniging B4it.

CH Management heeft tot 2015 heeft tot 2015 een werkmaatschappij met de naam CH Consultancy gekent.


©2016